O nama

Auro Domus je korporativna grupa koja zapošljava najkvalitetnije kadrove i stručnjake u djelatnostima vezanim uz plemenite metale. Izgrađena na stogodišnjoj obiteljskoj tradiciji obrade zlata i srebra, tvrtka je poslovni uzlet doživjela od 2011. godine, otkad drži poziciju lidera u djelatnostima otkupa plemenitih metala. Od 2013. godine vodeća je u djelatnostima prodaje investicijskog zlata, a 2015. godine može se pohvaliti najbrojnijim lancem mjenjačnica u Hrvatskoj
Iskustvo u djelatnostima prodaje i otkupa zlata omogućilo nam je izgradnju najveće logističke mreže u ovoj djelatnosti na području čitave regije. Izvrsni odnosi s partnerima u Austriji, Italiji i drugim zemljama omogućuju nam kvalitetan sustav, uz prisutnost u svim dijelovima poslovnog procesa – od nabave i otkupa, preko transporta do prodaje zlata.
Veličina i značaj naše grupe te ugled u poslovnom svijetu osiguravaju nam najpovoljnije uvjete poslovanja, a znanje i iskustvo koje smo stekli godinama uspješnog rada jamstvo je prosperitetnog poslovanja naših poslovnih prostora.


Aurodomus partner program

Auro Domus Partner program je prilika za sve privatne poduzetnike želje uspjeha. To je franšizni model u koji smo pretočili naše znanje i iskustvo, kako bismo stvorili koncept poslovanja koji može kvalitetno poslovati na svakoj lokaciji. Našim partnerima nudimo mogućnost izbora vlastitog načina poslovanja, kroz dvije franšizne opcije – Cash Gold & More i The Bank of Gold – usmjerene prema različitim tržišnim segmentima, te opciju licence, odnosno trgovinskog zastupanja namijenjenu već etabliranim poslovnim subjektima.
Poslovni model osmišljen je na način da Auro Domus partnerima pruža mogućnost početka rada po sistemu „ključ u ruke“, odnosno da preuzimamo brigu o svim aspektima djelatnosti prije otvorenja – od odabira lokacije preko uređenja do priprema za početak rada. Također, tijekom rada nudimo cjelovitu podršku u poslovanju: od edukacije za sve djelatnosti i poslovnog savjetnika koji će pomoći u izradi plana poslovanja, preko marketinških stručnjaka koji će sudjelovati u izradi plana oglašavanja do cjelokupne softverske i IT podrške te uključivanja u našu logističku mrežu.
Partneri Auro Domusa ne moraju se brinuti o plasmanu lomljenog zlata otkupljenog od klijenata, jer Auro Domus jamči da će preuzeti sve otkupljene količine. Također, našim partnerima osiguravamo sigurnu i redovitu dostavu svih predmeta iz našeg asortimana, po posebno dogovorenim cijenama.

Želite li doznati više, ispunite obrazac i kontaktirajte nas!