Otkup zlata

Osnovna poslovna aktivnost Auro Domus grupe, koja donosi najveći prihod. U poslovnicama se od klijenata preuzima lomljeno zlato (nakit, satovi, zubi...), testira se njegova kakvoća i procijenjuje prema važećem cjeniku ponderiranom za trenutnu cijenu unce zlata na svjetskim burzama. Po prihvatu ponude, klijentu se novac isplaćuje u gotovini.

Prodaja zlata

Najbrže rastuća poslovna djelatnost sa eksponencijalnim skokovima prihoda. U poslovnicama se klijentima, nakon poslovnog savjetovanja, predstavlja mogućnost ulaganja u investicijsko zlato, odnosno zlatne poluge, pločice, dukate i zlatnike. Cijene proizvoda od investicijskog zlata variraju od oko 50 eura pa do preko 40.000 eura, a vezane su uz kretanje cijena zlata na burzi.

Mjenjačnica

Usluga promjene valuta novca, iz jedne od najvažnijih svjetskih valuta kao što su dolar, euro, funta, franak, jen i ostale, u drugu, uglavnom lokalno korištenu valutu. Usluga se provodi bez provizije, prema cjeniku središnje banke, a otkupljene valute prodaju se drugim klijentima ili bankama.

Tobaco shop

Maloprodaja širokog asortimana duhanskih proizvoda i pratećeg pribora - od cigara i cigareta do lula, duhana i papira za motanje. Temeljem dogovora s dobavljačima koji surađuju s Auro Domusom ostvaruje se marža na sve proizvode.

Overseas express

Usluga otpreme i dostave paketa, u sklopu čitave mreže poslovnica, u suradnji s partnerom, tvrtkom Overseas Express. U poslovnicama se od klijenata zaprimaju paketi ili im se izdaju paketi pristigli u poslovnice, a za svaku učinjenu uslugu od partnera se naplaćuje unaprijed dogovorena naknada.

Western union

Usluga brzog prijenosa gotovog novca, u partnerstvu s najvećom svjetskom institucijom u ovoj djelatnosti. Iz poslovnice se novac može poslati na više od 480.000 lokacija u čitavom svijetu, ili isplatiti novac poslan s jedne od tih lokacija. Za izvršenu uslugu od klijenta se naplaćuje naknada.